fredag 4 juli 2008

Bortkastade pengar!

Idag har jag verkligen kastat bort pengar, hela 139 kronor till ingen nytta alls!

Blev lite intresserad av att se ÖSK så jag tog hem via PPV för att se machen ÖSK - AIK...kan lugnt säga att det kommer inte ske igen på en överskådelig framtid allafall för usch, fy och nej vad de inte va värt de pengarna.

Började ju starkt med AIK-ledning efter 2 minuter sen trillade bollarna in i en jämn och fin fart...Matchen slutade 4-1 och förutom vädret så fanns det inte mycket annat man kan glädjas åt, såg bättre försvarsspel på Rosta Gärde under Örebro-cupen förra veckan, jag menar med tanke på att dessa pojkar tjänar pengar på detta så borde man kunna kräva mer.

Det var pinsamt och se hur folk som tränar nästan varje dag kan se så vilsna ut som ÖSKarna gjorde, tror de får börja med att visa spelarna grunderna först, framförallt att man måste kämpa för att vinna, framförallt om man är ett sämre lag.

Finns dock några glädjeämnen för de som håller på ÖSK...

1. Näfver fick gå av redan efter 40 minuter...(så ska det se ut, hoppas nån tar av han handväskan för den pojken är aaaaaaaaalllldeles för harig för att spela elitfotboll, han skulle passa bättre på balettscenen)

2. Nordin Gersic - Tycker han visar vilja och framförallt vågar han och han e lite lagom småful i spelet...Me like;)

3. Bassombeng, vars inhopp verkligen lovade gott inför framtiden, där har de en spelare de kan sälja för de vanliga småpengarna om nåt år eller så...ÖSK brukar ju släppa spelare för fickpengar, en väldigt ful ovana...

Näää, jag hoppas de klarar kontraktet men det ser fan inte ljust ut...tyvärr för vår fina stad:(

1 kommentar:

Anonym sa...

Men vännen...det är ett jävla stort hopp...från manchester till örebro...